Geef teams toegang tot een map

Bepaal welke teams een Playbook-map alleen kunnen lezen en welke de inhoud kunnen wijzigen.

Beschikbaar opStarterProBusiness

Wie kan dit doen: Eigenaar, Beheerder

Eigenaren en beheerders kunnen alles in het Playbook wijzigen. Andere leden kunnen alles lezen, maar alleen wijzigen waarvoor hun team toegang heeft gekregen. Geef het team dat een proces uitvoert volledige toegang tot de bijbehorende map, zodat het de documenten en SOP's actueel kan houden.

Alleen als eigenaar of beheerder kun je toegang beheren.

Geef een team toegang

  1. Open de Playbook, klik met de rechtermuisknop op de map en kies Toegang beheren.
    Het menu van een map met toegang beheren
  2. Kies onder Team het team.
  3. Kies onder Rol Alleen bekijken of Volledige toegang.
  4. Kies Verlenen.
    Accountbeheer met volledige toegang en het creatieve team met alleen-lezen toegang

Het team wordt met het aantal leden aan de lijst toegevoegd. Herhaal de stappen voor elk team.

Dit betekent de toegang voor de leden van een team:

  • Alleen bekijken: ze kunnen alles in de processen van de map openen en lezen.
  • Volledige toegang: ze kunnen daar ook documenten, SOP's en beslisbomen maken en wijzigen.

Als je lid bent van meerdere teams, krijg je het hoogste toegangsrecht van je teams.

Wijzig of verwijder toegang

Open Toegang beheren opnieuw. Kies in de lijst een andere toegang voor een team, of kies de prullenbak ernaast om de toegang te verwijderen.

Tip: Je kunt op dezelfde manier toegang geven tot één proces: klik met de rechtermuisknop op het proces in plaats van op de map. De leden krijgen dan het hoogste van de twee toegangsrechten.

Meld een vertaalprobleem